Ons enthousiaste team van specialisten bestaat uit de volgende adviseurs.

Mr. H.J. (Henk Jan) Steller RB

Henk Jan studeerde fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is een eigenwijze gepassioneerde specialist met een geheel eigen aanpak. Recht door zee, to the the point en analytisch sterk. Henk Jan heeft ruime ervaring in de BTW-praktijk en heeft in 2006 BTW Nederland opgericht. Henk Jan is lid van het BTW-specialistenteam van het Register-Belastingadviseurs en verzorgt naast de dagelijkse advisering ook regelmatig (incompany) trainingen. Onder meer voor Register-Belastingadviseurs, Euroforum of onder eigen label.

Mr. drs. W.A.P. (Wilbert) Nieuwenhuizen

Wilbert studeerde aan de Universiteit van Amsterdam in de studierichtingen Nederlands recht, fiscaal recht en fiscale economie. Zijn carrière verliep via de Belastingdienst (als belastinginspecteur omzetbelasting) en Ernst & Young. Wilbert is vanaf oprichting bij BTW Nederland betrokken. Wilbert is aimabel en in voor elk BTW-vraagstuk, waar hij dan met tomeloze energie zijn tanden in zet! Sinds 1996 is hij tevens universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij tevens raadsheer-plaatsvervanger aan het Gerechtshof te Den Haag. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden schrijft hij in diverse vaktijdschriften, losbladige vakliteratuur, boeken, en is hij hoofdredacteur van het NTFR en NDFR. Ook geeft hij regelmatig seminars en lezingen op het gebied van omzetbelasting en overdrachtsbelasting.

P. (Pieter) Zwartkruis MSc

Pieter studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg. Zijn afstudeerscriptie ging over het aftrekrecht in de BTW. Pieter is een rustige persoonlijkheid die weet wat hij wil. Pieter brengt balans in ons enthousiaste en bevlogen team van ‘vakidioten’ en ondersteunt Henk Jan, Micha en Wilbert bij hun dagelijkse advisering.

Micha Soltysik

Micha studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Maastricht. Hij is een adviseur die wordt gedreven vanuit vaktechniek en vaktechnisch het maximale resultaat voor klanten probeert te bereiken. Micha is sinds 2001 werkzaam in de BTW-praktijk en is sinds 2020 verbonden aan BTW Nederland. Door zijn voormalige functie als gerechtsauditeur bij de Hoge Raad heeft hij ook veel ervaring met procederen en kennis van het formeel belastingrecht. In de loop van 2013 is Micha rechter-plaatsvervanger geworden bij de Rechtbank Gelderland. Sinds april 2014 is hij rechter-plaatsvervanger bij Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

Als voormalig parttime btw-docent aan de Universiteit van Tilburg geeft Micha nog steeds regelmatig cursussen. Verder schrijft hij in diverse vakbladen en is hij als auteur verbonden aan de NDFR, NTFR, NL Fiscaal en het boek Wegwijs in de BTW. Ten slotte is hij als eindredacteur voor de BTW-advieskansen verbonden aan het adviesproduct Avanzer Advies.